DE BOB SERVICE VAN BOB4YOU

BOB service

De BOBservice van BOB4You kan worden ingezet voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Wij zorgen er voor dat onze chauffeur 10 minuten voor de afgesproken tijd op de afgesproken plaats is. Onze chauffeur brengt u dan in uw eigen auto naar huis. Wilt u toch iets langer blijven, omdat u het gesprek nog niet heeft afgemaakt of omdat uw glas wijn of vaasje bier nog niet op is? Dat is geen enkel probleem. Bij BOB4You zitten de eerste 10 min wachttijd inbegrepen. Per 5 minuten dat wij langer moeten wachten brengen wij € 6,- in rekening.

BOB brengt u thuis in uw eigen auto

Wanneer u klaar bent om naar huis te gaan staan wij voor u klaar.  U geeft de sleutel aan onze Bobber en u wordt veilig en wel naar huis gereden. Heeft u onderweg dorst en een flesje water nodig? Bij BOB4You is dat geen probleem. Dat zit bij de service inbegrepen. Eenmaal op de bestemming aangekomen geven wij u de sleutel terug en u betaalt onze Bobber door middel van pin of contant.

Last minute een BOB nodig?

Voor BOB4You is het geen enkel probleem om op het laatste moment een BOB te regelen. In de meeste gevallen kunnen wij voor u een last-minute BOB regelen die binnen een uur bij u is.

Vragen?

Bel BOB4You op 085 782 53 53 of stuur een e-mail.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u kennismaken met onze diensten?

Wilt u meer weten over BOBYou en wat wij voor u kunnen betekenen? Of misschien wilt u direct een rit aanvragen? Laat weten hoe wij u kunnen bereiken, dan nemen wij snel contact met u op.